Купить уголь
Угольная платформа Углекс поможет Вам
Получить лучшее предложение на рынке
Как с Вами связаться?

Вход на сайт
Войдите, чтобы отправить сообщение
Вход на сайт
Пользователь с таким номером телефона уже зарегистрирован!

Скания Украина, ООО

Украина

Украина, Киевская область, Калиновка, 08004, ул.Киевская 37

Телефоны:

+380 (44) 3630363   +380 (44) 3630364   

Описание предприятия:

Місія компанії Scania полягає в досягненні лідируючої позиції в транспортній галузі на благо своїх клієнтів, співробітників, акціонерів та інших зацікавлених сторін.

Scania є провідним виробником великовагових вантажівок, міських і туристичних автобусів, а також промислових і корабельних двигунів. Крім того, компанія пропонує широкий спектр супутніх товарів і послуг із фінансування.

Scania представлена приблизно в 100 країнах та має більш ніж 35 000 працівників. Серед них 2 400 осіб працюють у науково-дослідницькому відділі, головним чином у Швеції, поряд із виробничими потужностями компанії. Корпоративний відділ закупівель Scania доповнюють місцеві відділи в Польщі, Чехії, Сполучених Штатах і Китаї. Виробництво здійснюється в Європі та Латинській Америці. Окрім того, близько 20 000 осіб працюють у незалежних відділах продажу і технічного обслуговування Scania.

Імідж компанії Scania тісно пов'язаний з її клієнтами та продукцією - транспортними засобами, послугами та фінансуванням, а також працівниками компанії, їхніми цінностями та методами роботи. Три головні цінності - "клієнт перш за все", "повага до індивідуальності" та "якість" - об'єднують компанію та створюють основу корпоративної культури, лідерства та ділового успіху Scania.

Модульна система продукції Scania з обмеженою кількістю основних компонентів забезпечує високий рівень універсальності продукції та зниження затрат на розробку та виробництво, а також організацію постачання запчастин. Пристосування кожного транспортного засобу під конкретні задачці дозволяє власникам досягти загальної експлуатаційної економічності.

Scania прагне сприяти стійкому економічному зростанню компанії, клієнтів і всього суспільства. Як лідер на ринку з питань економічності, Scania співпрацює з урядами країн, клієнтами та організаціями з метою запровадження надійних енергоощадних продуктів і рішень, які збільшать рентабельність і сприятимуть продуктивності суспільства

Производимые товары

Тягачи седельные с полуприцепами

Продаваемые товары

Автомобили грузовые большой грузоподъёмности, Автомобили грузовые

Услуги

Лизинг