Купить уголь
Угольная платформа Углекс поможет Вам
Получить лучшее предложение на рынке
Как с Вами связаться?

Вход на сайт
Войдите, чтобы отправить сообщение
Вход на сайт
Пользователь с таким номером телефона уже зарегистрирован!

Торговый дом Электро-Кабель, ЧП

Украина

Украина, Львовская область, Львов, 79035, ул.Зеленая, 149а

Телефоны:

+380 (32) 2452955   +380 (32) 2452957   +380 (32) 2452956   

Описание предприятия:

 

Приватне підприємство “Торговий дім ЕЛЕКТРО-КАБЕЛЬ” являється надійним постачальником якісного і доступного електротехнічного устаткування. Підприємство реалізує кабельно-провідникову, світлотехнічну, електротехнічну продукцію, приділяючи при цьому особливу увагу передовим технологіям світового ринку електротехніки. Уся продукція, що ми пропонуємо, є сертифікаваною та відповідає галузевим стандартам України. Основними принципами нашої роботи є відповідний підхід до кожного клієнта та партнера, професіна консультація, наявність широкого асортименту продукції на складі.

 

Компанія являється дистрибютором продукції Electro Life у західному регіоні, диллером торгової марки Moeller, E-next, ДКС та представниками Бердянського кабельного заводу.

 

 

 

Гуртовий продаж низьковольтного і високовольтного електротехнічного та світлотехнічного обладнання: кабельно-провідникова продукція, СІП та арматура для нього; автоматичні вимикачі, вимикачі диференційного струму, прилади захисного вимкнення; силові автоматичні вимимкачі, рубильники, контактора та пускачі; світильники – люмінесцентні, растрові, вологозахищені, прожектори, світильники вуличні; лампи енергоощадні, розжарювання, люмінісцентні, галогенні; вироби для прокладання кабелю – короб ПВХ та аксесуари до нього, гофрована та гладкостінна труба, металорукав, наконечники кабельні; корпуси щитів металеві та пластикові; монтажні та розподільчі коробки; вимикачі та розетки.

Направления деятельности:

Оптовая торговля низковольтным и высоковольтным оборудованием. Светотехническая продукция.

Торговля кабельно-проводниковой и электротехнической продукцией.

Продаваемые товары

Кабели силовые шахтные бронированые, Кабели силовые с бумажной изоляцией, Кабели шланговые с резиновой изоляцией, Кабели силовые с пропитанной бумажной изоляцией, Кабель контрольный с двойной изоляцией медный, Кабель силовой с изоляцией пониженной горючести, Кабели силовые для нестационарной прокладки, Провода нагревательные, Кабели силовые для стационарной прокладки, Кабели для горных разработок и землеройных работ