Buy coal
Uglex is online coal marketplace
For selling and buying of coal
How to contact you?

Login
Log in to send a message
Login
User with this phone number is already registered!

OOO "COF 2017"

Ukraine, Tokmak

Shevchenka 34/60

Company description:

Керівництво Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦЗФ «Тандем 2016» звертається до Вас із пропозицією про ділову співпрацю. Основним видом діяльності нашого підприємства є оптова торгівля, добування та агломерація кам’яного вугілля різних марок. Окрім власної фабрики та двох шахт, у 2014 році ТОВ «ЦЗФ «Тандем 2016» отримало статус офіційного дилера п’яти вугільних збагачувальних комбінатів Донецького та Луганського регіону, що надає нам змогу не тільки бути впевненими у високому рівні якості вугілля, а й продавати його за найвигіднішою ціною для наших ділових партнерів.
Товариство з обмеженою відповідальністю «ЦЗФ «Тандем 2016» динамічне розвивається, має незаплямовану ділову репутацію та вже займає одну з лідируючих позицію на ринку України в сфері оптової торгівлі твердим паливом і подібними продуктами для цегельних, консервних, цукрових, цементних заводів, теплових електростанцій та інших об’єктів промисловості значної кількості областей України, включаючи Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Закарпатську, Черкаську, Київську, Запорізьку, Харківську та багато інших областей, в кожній з яких наше підприємство має постійне представництво.
Ми створили усі необхідні умови для забезпечення високого рівня якості нашої роботи. Підприємство має власні добувні виробничі потужності, складські приміщення, автотранспорт, залізничний тупик, електронні автомобільні ваги, що дозволяє значно знизити вартість супровідних робіт при поставці вугілля та забезпечити не тільки привабливу ціну для наших покупців, а й високу мобільність поставок для найшвидшого забезпечення потреб наших клієнтів.